Начало
Начало Начало
   
НОВИНИ
От 19.10.2007г. функционира интернет страницата на АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД КЮСТЕНДИЛ
23.12.2019
Прессъобщение - адм. дело № 371/2019 г. [ още ... ]

 

ФОТОГАЛЕРИЯ

Първи лекционен курс по Образователната програма „Съдебна власт – информиране избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури“ за 2017/2018 год. на тема: “Съдебната система в Република България. Разпределение на властите според Конституцията на Република България. Функции на съдебната власт. Структура на съдебната система. Висш съдебен съвет“ проведе съдия Николета Карамфилова на десетокласници от МПГ „Проф. Емануил Иванов“.

 

Втора лекция от образователната програма на тема: Професия „Съдия“ и запознаване със статута на магистратите. Представяне на професиите съдия, прокурор, следовател“ Как се става съдия – изисквания, според Закона за съдебната власт? Човекът под тогата – качества, които трябва да притежава съдията. Статут на административните съдии в Република България.

 

Заключителна лекция на съдия Николета Карамфилова с учениците от ПМГ „Проф. Емануил Иванов“ по образователната програма за 2017/2018г.
Образователната програма ще продължи с изнасяне на лекции от съдия Милена Алексова-Стоилова и ще завърши през месец юни с връчване на удостоверения на учениците, участвали в нея.

 

ЗА СЪДА
История
Съдебен район
Председател
Структура
Съдии
Съдебни зали
Банкови сметки
Адрес и телефони
Галерия
   
ЗА СЪДА | ДЕЛОВОДСТВO | ОБРАЗЦИ НА ДОКУМЕНТИ | СПРАВКИ | ОБЯВИ И КОНКУРСИ | ПРЕСОФИС | ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ
© 2007 - 2012 АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД КЮСТЕНДИЛ  
web design: Информационно обслужване АД, клон Бургас